woensdag 27 augustus 2008

Hofstede Makelaardij start proef met fotovideo

VEEN, 4 september 2008 –Hofstede Makelaardij is een proef gestart met fotovideo’s. Op de internetsite www.hofstedemakelaardij.nl wordt bij het woningaanbod van Hofstede Makelaardij Gorinchem een fotovideo gepresenteerd. De bewegende beelden geven de presentatie van de te koop staande woningen een extra dimensie.

Virtuele rondleiding
De fotovideo biedt sitebezoekers een korte sfeerimpressie van de te koop staande woningen. De bewegende beelden zorgen voor een levendige inkijk in de woning. Het is net alsof de sitebezoeker een virtuele rondleiding door het te koop staande huis krijgt. Een potentiële koper heeft zo een beter beeld van het huis alvorens hij deze gaat bezichtigen.

Interessante proef
In de huidige woningmarkt moet een makelaar net even een stapje extra zetten om een woning op de juiste manier onder de aandacht te brengen. Hofstede Makelaardij zoekt daarom voortdurend naar mogelijkheden om het huizenaanbod prominenter te presenteren. De fotovideo is daarbij een interessante proef. Indien de sitebezoekers de extra presentatie als een meerwaarde beschouwen, overweegt de makelaar haar totale aanbod van deze fotovideo’s te voorzien.

Deel uw mening
Om te beoordelen of de proef met de fotovideo’s succesvol is, vraagt Hofstede Makelaardij uw mening over dit extra presentatiemiddel. Wat vindt u van de fotovideo, is het een meerwaarde ten opzichte van de standaard woningpresentatie? Discussieer mee over dit nieuwe product en laat een reactie achter.

Voorbeeld fotovideo

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Vreemd hoor..... met veel bombarie wordt dit feit gebracht. Een blik op de website leert mij al snel dat ik moet zoeken om een videopresentatie. Ook geen introtekst hierover. Niks. Zelfs niet onder de menu_optie 'Nieuws'.

Waarom zie ik dit helaas nog zo vaak terug binnen bedrijven. Wel zenden, maar niet inspelen op.... Een gemiste (PR) kans.

Hofstede Makelaardij o.g. zei

@ Hans

Bedankt voor uw reactie.
Hofstede Makelaardij staat altijd open voor feedback, wij zijn dus ook erg blij met uw opmerking.

Het bericht is vanmorgen verder gepubliceerd en zo ook op onze internetsite geplaatst. Wellicht hebben deze berichten elkaar gekruist.

Naar aanleiding van uw opmerking betreffende de vindbaarheid van de fotovideo's, hebben we direct een link toegevoegd. Deze link in het nieuwsbericht verwijst direct naar de fotovideo's en is zowel op dit blog als op onze internetsite geplaatst.

Anoniem zei

Niet alleen een potentiële koper, maar ook een potentiële inbreker krijgt zo een beter beeld van het huis......
Persoonlijk zou ik het ook wel een inbreuk op mijn privacy vinden als mijn hele hebben en houden zo voor Jan en alleman op het Internet te zien zou zijn! Gelukkig maar dat er ook mensen zijn die hier anders over denken.

Hofstede Makelaardij o.g. zei

@ Anoniem

Bedankt voor uw reactie! Het is inderdaad voor iedereen persoonlijk in welke mate men informatie op het internet wil vermelden. Echter zijn de videobeelden gebaseerd op foto's. Deze foto's zijn goedgekeurd door de verkoper zelf en meer laten wij ook niet zien. Tevens houden wij er altijd zoveel mogelijk rekening met het niet fotograferen van kostbaarheden. Een potentiële inbreker krijgt hierdoor weinig tot geen informatie, tot de mogelijkheden voor het inbreken van de woning.