dinsdag 13 januari 2009

Gratis Wonen

De Hofstede Woonlasten Weken

Uw droomhuis komt binnen handbereik tijdens de Hofstede woonlasten weken. Bij een groot gedeelte uit het woningaanbod van Hofstede Makelaardij brengt de verkoper 3,5% in mindering op de vraagprijs. Een jaar gratis wonen, Hofstede Makelaardij vertelt precies hoe dit in zijn werk gaat, welke voorwaarden daarbij horen en wat de voordelen zijn!Iedereen heeft bepaalde gedachten over een droomwoning. Tot voor kort leek dit droomhuis misschien onbetaalbaar, maar Hofstede Makelaardij heeft de oplossing. Een tijdelijke actie, waarbij de verkoper een jaar lang de woonlasten van de koper betaalt.

Tijdelijke actie
Het betreft hier een gezamenlijke actie van de Hofstede vestigingen in Alblasserdam, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam en Meerkerk. Let wel goed op, want dit is een tijdelijke actie. De tegemoetkoming op de woonlasten is alleen geldig bij het aankoop van een deelnemende woning, tussen 15 januari en 14 februari 2009.

Extra korting
Bovenop deze woonlastenkorting ontvangt u bij veel woningen nog eens een tijdelijke extra korting. Dit extraatje ontvangt u als de koop voor 31 januari a.s. tot stand wordt gebracht. Bij iedere woning staat duidelijk aangegeven of deze extra korting van toepassing is en wat de hoogte van deze korting is.Kijk voor alle deelnemende woningen en extra kortingen op www.hofstedemakelaardij.nl/gratiswonen

Geen opmerkingen: